Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.
Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.

Familieopstellingen

Jouw ‘systeem van herkomst’ heeft invloed op hoe jij nu in het leven staat en hoe jij omgaat met relaties. Wanneer een of meerdere van jouw relaties onder druk staan kan een familieopstelling jou helpen inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Tijdens een familieopstelling krijg je inzicht in patronen en overtuigingen die (vaak onbewust) van generatie op generatie aan jou zijn doorgegeven. Dit geeft jou inzichten en daarmee de mogelijkheid om deze patronen te doorbreken of juist in te zetten om te schitteren.

“Trauma travel trough family lines until someone is ready to heal it”

Een familieopstelling kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Bijvoorbeeld als een bepaalde relatie onder druk staat. Denk aan de relatie met je (ex)-partner, die met een collega, (schoon)ouders of die met je kinderen. De oorzaak van zo’n verstoorde relatie kan in jouw ‘systeem’ van herkomst liggen.

Een familieopstelling is een effectieve manier om de vaak onbewuste patronen binnen jouw familie te onderzoeken. Door naar dit ‘systeem van herkomst’ te kijken vinden we antwoord op de wat ons in het dagelijks leven beïnvloedt, waardoor we niet lekker in ons vel zitten en misschien wel last hebben van fysieke klachten.

Een familieopstelling geeft jou inzicht, doordat je de onzichtbare en onbewuste processen en patronen zichtbaar maakt. Je ziet waar bepaalde patronen vandaan komen, waarom deze zijn ontstaan. Maar ook hoe ze jou nu tegenwerken om in je kracht te staan. Met een familieopstelling krijg je meer inzicht en daarmee de mogelijkheid om de oplossing te vinden.

Schrijf je snel in

Wil je zelf met je familieopstelling aan de slag of deelnemen als representant. Onderstaand zie je een overzicht met de reeds geplande familie-opstellingen. Meld je direct aan, of – bij vragen – neem contact met mij op. 

Dit zeggen anderen...

Laten we contact maken

Wil jij hier meer over weten? Bij MindsetKracht heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. Je kunt direct contact met mij opnemen om je hulpvraag te bespreken en een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Dat kan door mij een bericht via whatsapp of e-mail te sturen of door telefonisch contact met mij op te nemen.

Logo_wit_250
MindsetKracht
Erve Broenink 7
7577 NA, Oldenzaal

www.mindsetkracht.nl
info@mindsetkracht.nl
06 207 37 362
KvK 76050416