Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.
Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.

Ik ben Ingrid

Vanuit mijn praktijk MindsetKracht werk ik met veel bevlogenheid en innerlijke overtuiging aan mijn missie om jou beter in contact te brengen met wie jij in essentie bent. Jouw lichaam is je kompas en je gedachten zijn je kracht. Op deze manier vind jij de plek waaruit je vanuit liefde en vertrouwen een gelukkiger en vrijer leven kan leiden.
“Mensen laten kennismaken met zichzelf,
levert het mooiste en zinvolste groeiproces
aller tijden op”

Wie is Ingrid?

Ik ben Ingrid Mulder, een energieke vrouw, partner en moeder van begin vijftig, die met aandacht voor lichaam en geest bewust door het leven gaat.Ik ben getrouwd met Guus en samen zijn wij ouders van drie prachtige, inmiddels volwassen dochters. Deze dames hebben een enorme drive in mij los gemaakt om de beste versie van mezelf te zijn. En daarmee een krachtig voorbeeld voor mijn dochters te vormen. Ik leer nog iedere dag van deze meiden, onze mooie gesprekken leveren vaak een zinvolle reflectie op.

Levenspad

Net als ieder ander, ben ik ook de nodige leermomenten tegengekomen op mijn levenspad; soms oppervlakkig, soms ook heel intens. Die laatste zijn de lastige momenten in het leven, maar ook de mooiste leerscholen. Recent heb ik zelf een van mijn meest intense leermomenten mogen ervaren.

De stabiliteit in mijn rug is al jaren kwetsbaar. Steeds ernstiger zodat mijn zenuwbanen dreigden te begeven en ik liep een groot risico op een incomplete dwarslaesie. Er hoefde maar iets te gebeuren en mijn mobiliteit zou het kunnen begeven op 51-jarige leeftijd. Een zware operatie en een heftige revalidatie moesten dit voorkomen. Een angstig en risicovol traject. Ik overwon angst, vanuit vertrouwen. En heb mijn lichaam letterlijk opengezet voor de operatie. Door een reis ‘naar binnen’ te maken en te luisteren naar wat mijn lichaam me te vertellen had. Daar vond ik antwoorden, bewustwording en enorme boost energie.

Paramedisch opgeleid

In mijn loopbaan heeft het welzijn van de mens altijd een centrale rol gehad. Ook als coach geniet ik met volle teugen van de verbinding die ik maak met mensen. Ik doe niets liever dan mensen een handreiking geven. Vooral als ze het nodig hebben én graag willen ontvangen. Ik ben paramedisch opgeleid. Voor mijn professie als coach ben ik gestart met NLP-studies (Neuro Linguïstisch Programmeren) en systemisch coachen. Tijdens deze opleidingen ben ik enorm geïnspireerd door de vele mensen, die net als ik, zijn geraakt door de taal van ons lichaam en de kracht van onze gedachten.

Dit zeggen anderen...

Bianca, 45 jaar
Lees verder
Ik heb Ingrid leren kennen als een eerlijk, lief en puur mens die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Zij ziet als geen ander de mens achter de mens en is in staat om je te spiegelen op een manier die bij je past. Ze coacht mij dan ook niet voor niets. Ik gun iedereen zo’n coach!
Jolanda, 54 jaar
Lees verder
Ingrid heb ik ervaren als een open, warme en bevlogen vrouw. Tijdens de systemische coaching die ik mocht meemaken heb ik gemerkt dat ze veel kennis heeft. Bovendien kan ze deze kennis duidelijk overbrengen. Ik heb inzichten gekregen die ik mijn verdere leven mee kan nemen, zodat ik zelf een lichter en vrijer gevoel ervaar, maar belangrijker, ik kan met de nieuwe inzichten mijn kinderen meer kind laten zijn zodat ook zij meer in hun kracht komen.
Pepijn, 19 jaar
Lees verder
Ik heb mezelf, mede door de coachingssessies van Ingrid, als mens enorm ontwikkeld. Zo ben ik, nadat ik de eerste keer gezakt was voor mijn praktijkexamen, naar Ingrid geweest om sterker in mijn schoenen te staan tijdens mijn examen en ben uiteindelijk mede hierdoor de keer hierna geslaagd. Ingrid laat jou vooral aan het woord en stelt op het juiste moment de juiste vragen om tot inzicht van jouw situatie te komen. Ik merk dat ze me begrijpt en dat geeft een fijn gevoel. Ik voel me na een sessie dan ook enorm opgelucht en kan weer tot mezelf komen.
Lynn, 24 jaar
Lees verder
Je merkt aan Ingrid dat ze met plezier en vanuit haar hart dit vak uitoefent. Ze straalt een energie uit wat mij persoonlijk rustig maakt en waardoor ik dichter bij mijn gevoel kan komen en durf te komen. Tijdens onze sessies leert Ingrid mij hoe ik (de herkomst van) mijn gevoelens beter kan begrijpen. Dit doet ze onder andere door het uittekenen en uitleggen van de familie dynamieken; iets heel nieuws voor mij, maar erg interessant! Ook geeft ze mij handvatten waarmee ik beter leer om te gaan met mijn uitdagingen. Elke keer weer vind ik het een beetje spannend, maar ik ga vaak erg opgelucht weer naar huis!
Previous
Next

Laten we contact maken

Wil je meer weten? Bij MindsetKracht heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. Je kunt direct contact met mij opnemen om je hulpvraag te bespreken en een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Dat kan door mij een bericht via whatsapp of e-mail te sturen of door telefonisch contact met mij op te nemen.

Logo_wit_250
MindsetKracht
Erve Broenink 7
7577 NA, Oldenzaal

www.mindsetkracht.nl
info@mindsetkracht.nl
06 207 37 362
KvK 76050416