Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.
Nieuwsgierig geworden? Laten we persoonlijk contact maken.

Hoe gaat het met je?

Hoe gaat het met je? 

Heb je last van stress, angst of wordt je momenteel beperkt door de veranderingen in de huidige wereld, waar Corona onverwachts een zeer aanwezig onderdeel van is geworden?

Hoe kijk je naar jouw huidige situatie, welke betekenis heb je er aan gegeven? Of durf je er geen betekenis aan te geven? Indirect laat je de huidige situatie niet toe.

Speelt er een emotie mee? Belemmert het je om te doen wat je wilt doen? Levert het je stress op? Of speelt angst en stress altijd al een rol in je leven en neemt het nu een loopje met je?

Besef je dat stress de meest dreigende factor kan zijn voor je gezondheid. Stress verlaagt jouw weerstand per direct. Stress vergt enorm veel energie van ons lichaam. Ga er zelf mee aan de slag of samen met een coach.

Vitaliteit en mentale (veer)kracht is van enorm grote waarde. Dat is het altijd, maar nu helemaal.

Kun je jouw gedachten niet richten op de dingen waar jij energie van krijgt? Lukt het je niet om stress om te zetten in mooie inzichten? De besturing van jouw gedachten zijn makkelijker te controleren dan je wellicht denkt!

Wel geldt er één voorwaarde: je moet het zelf willen! Je moet het willen dat jij jouw lijf en mentale gesteldheid om gaat zetten in een vitale kracht!

Wil je jouw kracht in jezelf (terug) vinden en weerbaar worden met een optimale mentale en lichamelijke gezondheid?

Kijk dan eens op de coachingpagina of mail mij jouw persoonlijke hulpvraag en maak vrijblijvend een intake-afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *